Какви са предимствата от носенето на кецове в ежедневието

„Уличният“ стил на обличане става все по-популярен сред жените и мъжете, които искат да изглеждат модерно и оригинално със стила си на обличане. Съвременните модели кецове са средството да постигнем именно това – да се придържаме към интересни концепции, свързани с ежедневната визия, както и да залагаме на необичайни комбинации, които са едновременно атрактивни и практични.

Актуален тренд ли са кецовете

Днес почти всеки един от нас има в шкафа си с обувки поне един чифт кецове, които да обува през уикенда, за разходка в града, за офис визията дори! Този вид обувки са спортни, но това не означава, че не е добра идея да се заложи на тях и за деловата ни визия, която по нястоящем не се вписва в някаква строга рамка.

Кецовете могат да бъдат дори и част от деловото ни облекло, което най-често се състои от риза, сако, панталон/пола, както и класически дънки в индигов цвят… Какво пречи да комбинираме удобството с елегантността и актуалната мода с бизнес етикета? Съвсем нищо!

За къде са подходящи

Съвсем в реда на нещата е да се чудите къде бихте могли да носите „кецките“, които възнамерявате да купите… Тъй като те са подходящи за толкова актуалното напоследък смесване на стиловете, използването им не се ограничава само до посещението на фитнеса или разходката в парка. Всъщност, можете да посягате към там абсолютно всеки ден и за всякакъв повод, дори и за деловата среща с партньори, които искате да впечатлите с професионализъм и проява на добър вкус.

Какъв модел да изберем за ежедневието

Освен на марката, при избора на модел кецове трябва да обърнете внимание и на негови дизайнерски особености – сая (горна част), тип подметка, височина, начин на закопчаване, цвят, материали за изработка и др. Ако говорим за обувки за ежедневието, подходящо решение в случая се оказват тези с равна подметка от кожа (бели, черни или друг цвят), тип „бота“ над глезена, както и велурените модели, които изглеждат доста елегантно.

Откъде да го купим

Ако държите на високото качество и не сте склонни да правите компромиси с него, купете нови спортни обувки от магазин Sportmoda, където:

  • Богатата продуктова селекция е винаги налице;
  • Цените а винаги изгодни;
  • Качеството е гарантирано, което прави покупката на маркови спортни обувки напълно оправдана;
  • Обслужването е на ниво и точно такова, каквото трябва да бъде във всеки един магазин;
  • Поръчките и доставките се обработват в срок и следвайки изискванията за коректност и етичност.

Искате да сте модерни на всяка цена? Купете кецове от Sportmoda сега и се насладете на актуалната си визия, която ще ви напомня за себе си с всеки поглед, вперил се във вас!