Идеално чист дом – поверете прането на мебели и меки подови настилки на професионален екип

Почистването е едно от нещата у дома, на които обръщаме специално внимание особено ако имаме малки деца, които обичат да си играят на пода, а любопитството им няма граници и те слагат в устата си всичко, което открият. За съвременната домакиня хигиената у дома е приоритетна, тъй като наистина е от съществено значение да се инвестира в спокойна, здравословна и благоприятна за всички у дома среда. Но признайте си, е не винаги имате физическата възможност да се справите с всички ангажименти и действително се оказва решаващо да се потърси професионална помощ, която да ни осигури качествено почистване на някои зони, мека мебел, подови настилки, витрини и прозорци. Ако е настъпил момента, в който нуждата от експертна намеса е неизбежна то е време да ви запознаем с екипа на Евроклиър.

За повече свежест у дома

Една от услугите, които предлагат от Евроклиър е прането на мека мебел, мокети, килими и матраци. Домашните мебели и подови настилки изискват повече грижи. Независимо от това, че почти ежедневно използвате прахосмукачка и старателно отстранявате петната, които малките немирници са успели да сътворят то няма как в дълбочина да успеете с подръчни материали да се справите с освежаването на тези тапицирани домашни пособия.

прахосмучене

Когато имате нужда от професионално и експертно решение за освежаване и идеална поддръжка то на помощ винаги са на разположение експертите по чистота и уют у дома. Удобството от използването на експертните дейности се отнасят до:

  • Отстраняване на наслоен прах в меките тъкани на килими, мокети и мека мебел;
  • Прилагане на функция изтупване;
  • Пране на място с използване на професионална машина, която позволява и подсушаване на тапицираните мебели и настилки;
  • Дезинфекция и ароматизиране.

Ще се изненадате колко по-приятен и здравословен ще бъде въздуха в дома и колко ще се намали количеството домашен прах след като специалистите по чистота са приложите своите умения и способности.

Удължете живота на матрака

Съня е важен за нашето здраве. Осъзнавайки колко замърсявания могат да се натрупва в пълнежа на мястото за отдих и почивка е необходимо да се възползвате и професионалното пране на матраци. Това е още една услуга представена от Евроклиър в помощ на клиентите, които държат на здравословния начин на живот.

Благодарение на машинното изпиране матрака ви ще възвърне първоначалния си облик, ще бъде идеално чист, но също така и с подновени качествени показатели. Професионалното почистване е дейност, която е важно за всяко домакинство за да може средата, която обитавате да бъде благоприятна, свежа и безопасна. За матрак с оптимално дълъг живот, намаляващ риска от алергии инвестирайте в машинно пране, което ще елиминира всички бактерии и микроорганизми, които могат да повлияят на качеството на сън и пълноценна почивка.