Защо да поръчаме нови и модерни мебели за спалнята?

Ако искате да обитавате една приятна жилищна среда и да прекарвате по-добре времето у дома ви съветваме, да инвестирате в качествени мебели. Кликни ТУК в сайта на Венус и разгледай модерните спални комплекти. Това обзавеждане е изключително комбинативно, тъй като с една покупка получавате необходимите модули да оформите интериора според вашия вкус. Мебелите се изработват в различни стилове, дизайни, размери и функционалности, което е по-лесен шанс за потребителя да намери точните артикули.

Какви предимства ни осигуряват съвременните спални комплекти?

Ако смятате, че обзавеждането което до момента сте ползвали в спалнята е остаряло и амортизирано не губете време, а потърсете нещо по-качествено и съвременно. Спалните комплекти, които днес откривате онлайн са перфектна възможност бързо да оформите една различна и модерна обстановка, без да инвестирате голяма сума. Получавате всички мебели, от които се нуждаете, наведнъж и така се възползвате от една изгодна за вашия бюджет сделка. Спалните комплекти включват подходящо легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин.

Всички тези елементи се изработват в една продуктова серия. Благодарение на това, без да използвате услугите на дизайнер, ще имате елегантна и красива спалня. Огромно удобство е това, че мебелите са в най-различни размери. Така имате шанс да се съобразите с големината на помещението както и с това, колко вещи имате за съхранение. Гардеробът, който ще изберете може да бъде двукрилен, трикрилен или четирикрилен с класически шарнирни или с модерни плъзгащи врати. Актуалните мебели се отличават със своите функционалности като стилно LED осветление или механизъм за повдигане на матрака. От сайта на Венус може да поръчате – Спален комплект City 7056 – 160/200 см, Сонома арвен / Венге:

мебели за спалня
  • спалният комплект ‚‘City 7056‘‘ е идеалното решение за обзавеждане на Вашата спалня;
  • комплектът се състои от легло, гардероб, скрин и две нощни шкафчета;
  • леглото е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • трикрилен гардероб с механизъм за плавно затваряне на вратите, огледало, рафтове и лост за закачалки;
  • скринът е снабден с падаща врата и чекмедже.

Практични и модерни мебели, които ще превърнат спалната зона в по уютно и приятно място.

Защо да изберем мебели направени от ПДЧ?

В последните години при производството на обзавеждане познатата на всички естествена дървесина беше заменена от плоскостите ПДЧ и MDF. Техните характеристики също са много добри и ви гарантират качествени мебели с достатъчно голяма устойчивост и здравина. Хората предпочитат артикулите изработени по този начин, защото имат една съвременна визия и са доста по-евтини от изцяло дървените. Тези плоскости дават шанс на производителя да ви представи мебели в най-различни цветови нюанси, което е шанс да оформите пространството според личния си вкус.