Как да открием подходяща и функционална мека мебел за дневната?

Във всеки апартамент най-голямата като квадратура стая се обзавежда с удобни и функционални мебели и става дневна зона. Обзавеждането, което ще изберете е от изключително значение за цялото семейство, тъй като се използва най-активно всеки ден. Най важен в случая се оказва диванът, защото на него се настанявате, почивате си или гледате телевизия. От Мебели ВЕНУС ви предлагат да разберете модерните холови ъгли, които са в най-различен дизайн и размери и много биха подхождали на всеки модерен апартамент. Те се отличават със своята функционалност и естетика, лесно се интегрират в пространството и са на достъпна цена.

По какви правила да изберем нов диван?

Това е покупка, която не се прави прекалено често и поради този факт дизайнът на мебелите е претърпял множество промени през последните години. Днес предпочитани са холовите ъгли, заради тяхната функционалност и удобство, както и заради високото качество на изработка. За направата им се ползват здрави и устойчиви материали, естествена дървесина, метални сглобки, различни омекотяващи продукти за възглавниците и седалките. Най- харесвано и предпочитано в тях е това, че разполагат с голяма и удобна лежанка.

Тази част от дивана е предназначена да се излегнете и да си починете след тежкия работен ден. В релаксиращата поза бихте могли да гледате телевизия, да четете книга или дори да поспите. Холовите ъгли също така имат ракли под седалките и разтегателен механизъм, за да се използват и като легло. Заслужава си да притежавате многофункционална мебел, която ще направи жилището ви още по-приятно и уютно.

За да изберете правилния диван е важно да се съобразите с няколко конкретни фактора. Съобразете размера на помещението с меката мебел, изберете дизайн който ви допада и ще подхожда на останалите мебели и определете къде в помещението ще инсталирате покупката. Магазин Венус ще ви даде и една конкретна идея. Ъглов холен диван Емона – 205+290 см:

холов ъгъл
  • Ъглов холен диван „Емона“ е практичен и удобен, състоящ се от две части;
  • към него са включени декоративни възглавнички, пълни с дунапренов пух;
  • калъфите се свалят и са с цип;
  • седалката е изработена от дунапрен, който е еластичен;
  • разполага с функция сън – чрез издърпващ и въртящ се механизъм, за спокоен и пълноценен сън;
  • снабден е с две ракли за багаж – голяма с две отделения и по-малка, която може да се ползва за нощно шкафче.

Модерна ъглова мека мебел с красив дизайн, която лесно ще се съчетае със стандартното обзавеждане за дневна като секция и холна маса.

Има ли причина да поръчаме новата мебел по интернет?

Нормално е да се стремите към най-доброто, когато става въпрос за обзавеждане, което бихте ползвали години наред. Съвременните холови ъгли налични в онлайн магазините са много разнообразни като дизайн и изпълнение, затова ви препоръчваме да пазарувате именно от тях. Качеството и произходът на изделията е гарантиран, а цените разумни и често допълнително намалени.