Защо да изберем модерен спален комплект?

Да промените интериора в спалнята вече не е толкова трудно, защото модерните мебели ви дават много повече възможности. Щом обзавеждането се е амортизирало или вече ви е омръзнало, препоръчваме да насочите вниманието си към актуалните хубави спални комплекти в сайта на Венус. С тяхна помощ ще създадете комфортен и релаксиращ интериор, за да си почивате спокойно и качествено у дома. Модерните мебели са здрави, притежават различни допълнителни механизми и удобства, което ги прави много добра инвестиция.

Какви причини ще ни насочат към спалните комплекти?

Ако преди сте купували мебелите за спалнята поотделно знаете, че това е доста трудоемко занимание. Отделните артикули трябва да си подхождат напълно, да са съчетани по различни критерии и най-важното да бъдат удобни за използване. Ще пропуснете този ангажимент, ако инвестирате в готов спален комплект. По този начин получавате обзавеждането наведнъж и имате шанс да обърнете внимание на други фактори при избора. Един от най-важните е размерът на мебелите. Не претрупвайте пространството с прекалено обемни артикули, които не са подходящи за квадратурата на стаята.

Има достатъчно разнообразни дизайни, които ще ви осигурят пространство за подредба на дрехи и вещи, без обстановката да се натовари. Едни от най-хубавите артикули са гардеробите с плъзгащи врати, защото ви спестяват място и изглеждат изключително стилно и елегантно. От магазин Венус ще ви предложат малко повече за характеристиките на един от новите модели. Спален комплект Сити 7051 – 160/200 см, Олд стайл / Черно шагрен:

мебели за спалня
  • спален комплект „Сити 7051“ се състои от: легло с тапицирана табла и амортисьорен повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство за съхранение на багаж;
  • спалният комплект може да се използва с еднолицев или двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • гардероб с две крила, плъзгащи врати, огледало, лостове и рафтове;
  • скрин с три чекмеджета и рафтове;
  • спалният комплект е изработен от висококачествено ПДЧ 16 мм;
  • моделът е изработен в комбинация между класическия Олд стайл и черно шагрен.

Стилно обзавеждане, което ще ви позволи бързо да променяте интериора и да се насладите на всички удобства.

Важно ли е да притежаваме нощни шкафчета?

Често не се обръща достатъчно внимание на тези малки мебели, които имат и практическа и декоративна функция. Тяхното присъствие в спалнята е много важно, защото визуално завършват идеята на интериора. Функционалностите им също са от значение, понеже ще има винаги къде да оставите важни за вас предмети. Може да изберете и нощни шкафчета с допълнителни рафтове и чекмеджета или дори да превърнете едното в тоалетка.