Спалня от 1001 нощ

Спалнята, може да се състои от единично или двойно легло с матрак и евентуално нощни шкафчета, след което вие трябва сами да си подберете гардероб, скрин и останалата елементи от мебелировката. Докато спални комплекти съдържат всичко необходимо за да обзаведете стаята.

 През последните години все повече се набляга на продажбата на спални комплекти, отколкото на самостоятелни легла, тъй като това е по-практичния вариант за клиентите, без да се налага да се обръщат към различни търговци, за да окомплектоват спалнята си.

Днес ще се спрем на една нова мода в спалните комплекти, а именн

Спален комплект

о такива в италиански и ориенталски стил. Защо обаче да изберете такова обзавеждане? Това е един уникален дизайн, който се спира на всеки един детайл. Ако предпочетете такива мебели, спалнята ви ще впечатлява с лукс и класа.

Ориенталските спални комплекти, излъчват неподправена индивидуалност. Те се отличават със своята мащабност и орнаментика. Ако вие сте от хората, които разполагате с необходимото пространство и бюджет, защо не си подарите стая обзаведена, като от приказка за 1001 нощ.

Основни характеристики на този тип спални комплекти:

  • Артистичност с уникална орнаментика. Те залагат на златисти фрезки и наситеност на орнаментите;
  • Индивидуален облик. Тапицирани легла, тъмни и загадъчни нюанси. Високата и разчупена табла е с богати декорации.
  • Усещане за комфорт. Сами ще изберете дали спалният комплект да е по шикозен или малко по обран.

Леглото в арабските интериори, трябва да е наистина широко и по ниско. Може да аранжирате с коприна и кадифе в наситени цветове. Завесите, ако са плътни и с бродерия, ще засилят ефекта на спалния комплект.  Златистите и сребристи елементи присъстват върху тези спални комплекти. Тъмните тонове на стените, ще са подходящи за златистия цвят и атмосферата ще бъде впечатляваща. Подобен величествен интериор ни връща стотици години назад в един свят от приказките. Изборът е ваш!